Psihološko savjetovanje i psihoterapija

Dragi moji posjetitelji, tu sam samo zbog Vas, da Vam pomognem u Vašoj potrazi za odgovorima i rješenjima problema kroz psihoterapiju i psihološko savjetovanje. Vjerujte mi, niste sami jer postoji mnogo ljudi koji dijele slične ili iste probleme kao i Vi. Mnogima sam već pomogla i rado bih pokušala pomoći i Vama, zato Vas molim da mi se javite!
Psihološko savjetovanje je zapravo poput običnog razgovora, gdje ja kao terapeut imam znanje kako vas slušati i što pitati. Ja ne postavljam „dijagnoze“ niti ću vam propisivati lijekove…
Ljudski je potražiti pomoć i prihvaćanje moje profesionalne pomoći samo pokazuje koliko ste hrabri i usmjereni prema osobnom rastu i razvoju!
Jedino što Vam je potrebno je želja i volja da poboljšate svoj život, a samo me trebate kontaktirati i dogovoriti naš prvi razgovor.

KONTAKT

U ČEMU VAM MOGU POMOĆI
• anksiozni poremećaji, napadaji panike i straha
• depresija, sniženo raspoloženje i promjene u raspoloženju
• nisko samopouzdanje, osjećaj srama i problemi u komunikaciji
• socijalna fobija
• opsesivno kompulzivni poremećaj, intruzivne i opsesivne misli
• svladavanje povećanog stresa
• traumatska iskustva i žalovanje
• obiteljski problemi i partnerski problemi
• poslovni problemi i upravljanje karijerom
• poremećaji spavanja
• prekomjerna težina i mršavljenje

individualna psihoterapija
NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

ŠTO JE PSIHOTERAPIJA ILI INDIVIDUALNO PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE?
Psihološko individualno savjetovanje i psihoterapija je poput običnog razgovora, u kojem ja kao terapeut samo znam kako vas slušati i znam postavljati prava pitanja i tako usmjeravati razgovor kako bi zajednički došli do rješenja, odgovora ili procjena. Ja vam neću postavljati nikakve dijagnoze niti ću vam propisivati lijekove, jer psihoterapija i psihološko savjetovanje nije samo za „bolesne“ kako se prije smatralo, već za sve vas koji imate i želite riješiti svoj problem ili želite napredovati i poboljšati kvalitetu svog življenja! Ako se odlučite doći kod mene na razgovor to samo pokazuje koliko ste hrabri i spremni suočiti se sa onim najtežim (samim sobom!). Samim čitanjem ovih stranica napravili ste veliki korak, i mogu vam sa sigurnošću reći : „Bravo! Ponosna sam na vas i sada nemojte odustati jer riješenje za vas postoji!“

Moj rad je prilagođen vašim potrebama i uvažavam sve vaše želje i potrebe jer ne postoji jedinstvena metoda ili tehnika koja je primjenjiva svima nama. Ukoliko želite možete bitii potpuno anonimni, nisu mi potrebni svi vaši podaci i zapis o vašim dolascima se ne uvodi u sustav. Razgovor traje 45 minuta. Pri prvom razgovoru vas upoznajem sa svim potrebnim informacijama, ja upoznajem vas i vi mene, odgovaram na sva vaša pitanja i dogovaramo daljnji tijek i način savjetovanja, psihoterapije prilagođen samo Vama. Tijekom razgovora vi pričate o sebi, raspravljate o svojim brigama, strahovima i uz moje vodstvo dolazimo do odgovora, zaključaka i riješenja. Uvidom u svoje stanje počinjete mijenjati percepciju sebe i svijeta oko sebe, posljedično tome usvajate pozitivna uvjerenja i dolazite do mogućnosti promjene svojeg ponašanja,raspoloženja, reagiranja itd. Ponekad tijekom ili nakon razgovora možete osjetiti i tugu, nelagodu pa čak i plakati. Sve je to prihvatljivo i sastavni dio razgovora i psihoterapijskog procesa. Ja kao terapeut nemam za vas „instant riješenje“. Potrebna mi je vaša suradnja tijekom razgovora i između njih. U pravilu je potrebno nekoliko razgovora, mada mnogima i jedan razgovor jako puno znači!

KAKO ZAPOČETI PSIHOTERAPIJU ILI PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE?
Prije dolaska kod mene na razgovor nije potrebna nikakva posebna priprema. Jedino je potrebna vaša želja da riješite postojeći problem. Možete me kontaktirati na mobitel, telefon ili poslati mail sa upitom. Nema dugog čekanja jer radim kako koji dan, prije ili poslije podne i subotom. Ukoliko vam je potrebna podrška vama bliske osobe, slobodno ju povedite sa sobom na razgovor! Također, osim dolaska kod mene u savjetovalište možete se naručiti za online psihološko savjetovanje ili psihološku pomoć ili dogovoriti telefonski razgovor( psihološka pomoć telefonom).