Psihološko savjetovanje i psihoterapija

Dragi moji posjetitelji, tu sam samo zbog Vas, da Vam pomognem u Vašoj potrazi za odgovorima i rješenjima problema kroz psihoterapiju i psihološko savjetovanje. Vjerujte mi, niste sami jer postoji mnogo ljudi koji dijele slične ili iste probleme kao i Vi. Mnogima sam već pomogla i rado bih pokušala pomoći i Vama, zato Vas molim da mi se javite!
Psihološko savjetovanje je zapravo poput običnog razgovora, gdje ja kao terapeut imam znanje kako vas slušati i što pitati. Ja ne postavljam „dijagnoze“ niti ću vam propisivati lijekove…
Ljudski je potražiti pomoć i prihvaćanje moje profesionalne pomoći samo pokazuje koliko ste hrabri i usmjereni prema osobnom rastu i razvoju!
Jedino što Vam je potrebno je želja i volja da poboljšate svoj život, a samo me trebate kontaktirati i dogovoriti naš prvi razgovor.

KONTAKT

U ČEMU VAM MOGU POMOĆI
• anksiozni poremećaji, napadaji panike i straha
• depresija, sniženo raspoloženje i promjene u raspoloženju
• nisko samopouzdanje, osjećaj srama i problemi u komunikaciji
• socijalna fobija
• opsesivno kompulzivni poremećaj, intruzivne i opsesivne misli
• svladavanje povećanog stresa
• traumatska iskustva i žalovanje
• obiteljski problemi i partnerski problemi
• poslovni problemi i upravljanje karijerom
• poremećaji spavanja
• prekomjerna težina i mršavljenje

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

ŠTO JE PSIHOTERAPIJA ILI INDIVIDUALNO PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE?
Psihološko individualno savjetovanje i psihoterapija je poput običnog razgovora, u kojem ja kao terapeut samo znam kako vas slušati i znam postavljati prava pitanja i tako usmjeravati razgovor kako bi zajednički došli do riješenja, odgovora ili procijena. Ja vam neću postavljati nikakve dijagnoze niti ću vam propisivati lijekove, jer psihoterapija i psihološko savjetovanje nije samo za „bolesne“ kako se prije smatralo, već za sve vas koji imate i želite riješiti svoj problem ili želite napredovati i poboljšati kvalitetu svog življenja! Ako se odlučite doći kod mene na razgovor to samo pokazuje koliko ste hrabri i spremni suočiti se sa onim najtežim (samim sobom!). Samim čitanjem ovih stranica napravili ste veliki korak, i mogu vam sa sigurnošću reći : „Bravo! Ponosna sam na vas i sada nemojte odustati jer riješenje za vas postoji!“

Moj rad je prilagođen vašim potrebama i uvažavam sve vaše želje i potrebe jer ne postoji jedinstvena metoda ili tehnika koja je primjenjiva svima nama. Ukoliko želite možete bitii potpuno anonimni, nisu mi potrebni svi vaši podaci i zapis o vašim dolascima se ne uvodi u sustav. Razgovor traje 45 minuta. Pri prvom razgovoru vas upoznajem sa svim potrebnim informacijama, ja upoznajem vas i vi mene, odgovaram na sva vaša pitanja i dogovaramo daljnji tijek i način savjetovanja, psihoterapije prilagođen samo Vama. Tijekom razgovora vi pričate o sebi, raspravljate o svojim brigama, strahovima i uz moje vodstvo dolazimo do odgovora, zaključaka i riješenja. Uvidom u svoje stanje počinjete mijenjati percepciju sebe i svijeta oko sebe, posljedično tome usvajate pozitivna uvjerenja i dolazite do mogućnosti promjene svojeg ponašanja,raspoloženja, reagiranja itd. Ponekad tijekom ili nakon razgovora možete osjetiti i tugu, nelagodu pa čak i plakati. Sve je to prihvatljivo i sastavni dio razgovora i psihoterapijskog procesa. Ja kao terapeut nemam za vas „instant riješenje“. Potrebna mi je vaša suradnja tijekom razgovora i između njih. U pravilu je potrebno nekoliko razgovora, mada mnogima i jedan razgovor jako puno znači!

KAKO ZAPOČETI PSIHOTERAPIJU ILI PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE?
Prije dolaska kod mene na razgovor nije potrebna nikakva posebna priprema. Jedino je potrebna vaša želja da riješite postojeći problem. Možete me kontaktirati na mobitel, telefon ili poslati mail sa upitom. Nema dugog čekanja jer radim kako koji dan, prije ili poslije podne i subotom. Ukoliko vam je potrebna podrška vama bliske osobe, slobodno ju povedite sa sobom na razgovor! Također, osim dolaska kod mene u savjetovalište možete se naručiti za online psihološko savjetovanje ili psihološku pomoć ili dogovoriti telefonski razgovor( psihološka pomoć telefonom).

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/