O meni

Život je put koji nas iznenađuje mnoštvom lijepih trenutaka, ali i svojom težinom koja ponekad može postati jedva podnošljiva. Tada nam je potrebna sva moguća pomoć da bi neprihvatljivo pretvorili u prihvatljivo, neobično u obično i izdržali neizdrživo! Smatram da za svaki problem koji nosimo postoji neko rješenje, ponekad je potrebno puno truda da bi ga dostigli, i zato se treba boriti! Svojim životnim i profesionalnim iskustvom sam potvrdila takvo vjerovanje i želja mi je pomoći svakome tko u sebi nosi određenu patnju. Kao što možemo naučiti neko novo gradivo, tako možemo i naučiti kako živjeti život sa više radosti i zadovoljstva.

Temelj moga rada i pristupa je takav da je pacijent (klijent) aktivni sudionik u procesu izlječenja, ravnopravni sudionik koji također snosi dio odgovornosti i da svakom pacijentu trebamo pristupiti na individualni način, sagledati ga kao cjelinu, jer svatko od nas je individua, osoba sa svojim specifičnim problemima i potrebama.

  • rođena sam 6.3.1975. u Zagrebu
  • završila sam Medicinski fakultet u Zagrebu
  • imam osnovnu edukaciju kroz seminare iz NLP-a (Neurolinvističko programiranje)
  • educirana sam iz Kognitivno-Bihevioralne terapije (KBT) u Zagrebu (HUBIKOT praktikum II)
  • završila sam poslijediplomski specijalistički studij „Psihoterapija“ na Medicinskom fakultetu u Zagrebu
  • u tijeku sam edukacije iz Metakognitivne psihoterapije u MCT Institute u Kopenhagenu

Majka sam predivne tinejdžerke, imam malog psa maltezera, na posao se vozim biciklom. Osim što puno radim i učim, volim puno trčati, vježbati, kuhati te filozofirati i razmišljati uz kavu i cigarete 🙁