O meni

Rođena sam 6.3.1975 u Zagrebu . Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. i stekla zvanje Doktor Medicine. Nakon fakulteta sam krenula drugim smjerom, u farmaceutsku industriju. Tijekom tih četiri godine završila sam nekoliko edukacija koje mi i danas koriste u mom radu („Negotiations skills“, „Prezentations and sales skills I,II“). Najviše sam radila sa lijekovima iz područja Psihijatrije i tu je započeo moj interes za psihoterapijom i psihološkim savjetovanjem. Kroz taj rad sa psihijatrijskim lijekovima uvidjela sam kako je isključivo konvencionalni medicinski pristup loš jer čovjeka promatra kroz segmente i težište mu je na primjeni lijekova. Temelj moga rada i pristupa je takav da je pacijent(klijent) aktivni sudionik u procesu izlječenja, ravnopravni sudionik koji također snosi dio odgovornosti i da svakom pacijentu trebamo pristupiti na individualni način i sagledati ga kao cjelinu sastavljenu od fizičkog i psihičkog (holizam- Holizam pretpostavlja neodvojivost dijelova od cjeline čineći sustav funkcionalnim (osobu, individuu). Moja edukacija iz psihološkog savjetovanja i psihoterapije je nekovencionalna, 2008. sam završila psihoterapiju i psihološko savjetovanje u „School for Holistic medicine“, UK, i nekoliko tečajeva iz NLP (Neurolingvističko programiranje).
Profesionalno se bavim psihološkim savjetovanjem već osam godina i pomogla sam već tisućama ljudi jer imam specifičan pristup, za mene je klijent( pacijent) u središtu moga zanimanja kao osoba sa svojim specifičnim problemima i potrebama! Život je put koji nas ponekad iznenađuje svojom težinom kao da postaje jedva podnošljiv. Tada nam je potrebna sva moguća pomoć da bi neprihvatljivo pretvorili u prihvatljivo, neobično u obično i izdržali neizdrživo! Smatram da za svaki problem koji nosimo postoji rješenje, ponekad je potrebno puno truda da bi ga dostigli, i zato se treba boriti. Svojim životnim i profesionalnim iskustvom sam potvrdila takvo vjerovanje i želja mi je pomoći i vama i svakom čovjeku koji u sebi nosi određenu patnju! Kao što možemo naučiti neko novo gradivo, tako možemo i naučiti kako živjeti svoj život sa više radosti i zadovoljstva!

Završavam edukaciju iz hipnoterapije i hipnoze.
Žena sam i majka predivne djevojčice, imam malog psića maltezera, aktivno se bavim badmintonom i na posao se vozim biciklom 🙂